SD och Högerpolitik

SD och högerpolitik

2013-12-21

Sverigedemokraterna är ett högerparti med en rasistisk agenda. Men de vill gärna skylta som den lilla människans parti, en företrädare för vanliga löntagare. Inget kunde vara mera fel.
I SD:s Sverige kan de rika luta sig tillbaka och fortsätta njuta livet som skattefrälse, befriade från både förmögenhets- och arvsskatter. Kärnkraftsindustrin kan känna sig trygga i att ha ett parti som aktivt motarbetar utbyggd vindkraft. Officerare kan skåla över ökad miljardrullning till militären. I SD:s kyrka ska det varken finnas kvinnliga präster eller samkönade äktenskap. I SD:s Sverige är religionsfriheten ett minne blott. Muslimska friskolor skall förbjudas medan kristna skall stödjas. Även muslimska böneutrop och klädedräkter på allmän plats skall förbjudas.
Sedan när vinner vanliga löntagare på högerpolitik? Sedan när vinner den lilla människan på rasism?  Att istället solidariskt hålla ihop mot högerpolitik och rasism är en förutsättning för ett rättvist och jämställt Sverige.

Nils Littorin